Hová helyezed a fókuszt? - Ingyenes online meditáció
2020. március 24. írta: OmynoAkadémia

Hová helyezed a fókuszt? - Ingyenes online meditáció

Ami most a világban zajlik azt óriási lehetőségként érdemes felfogni. Pontosan megmutatja, mik a fontos dolgok az életben, mire érdemes koncentrálni, figyelni, minek érdemes energiát adni. Többször írtunk már erről, és most az Omyno Akadémia is beszáll az online programok sorába.

feher_1_6.jpg

Ingyenes online meditációt tart csütörtökön, amelyre bárki jelentkezhet, ám a résztvevők létszáma limitált, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni. Miről fog szólni ez az egy óra?

MEDITÁCIÓ HÁROM SZINTEN

I. Testi szinten ez egy vezetett meditáció. Elősegíti, hogy erősödjön az immunrendszered és az idegrendszered, oldódjon a benned felgyülemlett stressz, távozzanak a fölösleges méreganyagok, így az erős és kellemes meditációs élmény segítségével megindulhatnak a pozitív változások.

 ugras_1_optimized.jpg

II. Szellemi szinten ez egy oldás, amely segíthet felismerni a benned feszülő konfliktusokat és rávezethet olyan megoldásokra, amikről eddig nem tudtál, vagy amikről ugyan tudtál, de nem vetted őket figyelembe. Miután a meditáció segítségével harmonizáltad az elmédben összevissza kavargó gondolatokat sokkal erősebben, energikusabban leszel képes bármilyen problémával szembenézni.

 labirintus_optimized.jpg

III. Lelki szinten ez a meditáció egészen különleges élmény lesz, hiszen az Omyno energiáját és a születési számod kódjait alkalmazva visszatérhetsz az eredeti ősforráshoz. Itt megtapasztalhatod mennyire végtelen és csodálatos az univerzum teremtő ereje, amelyhez bármikor te is visszatérhetsz és energiát meríthetsz belőle, amikor csak szükségét érzed.

A meditációra ide kattintva tudsz jelentkezni.

Legyünk minél többen, akik egy időben meditálnak, mert az energia összeadódik, és így visszaforgatjuk a jót az univerzumba. Hozzájárulhatunk ahhoz, hogy minden a legjobb irányba haladjon. Áldás ránk.

consiliere_optimized.jpg

Omyno Akadémia

Képek: Pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://omynoakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr8215540124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása