Csatlakozz hozzánk!
2019. július 10. írta: OmynoAkadémia

Csatlakozz hozzánk!

Update: Szücs Ildikó, 2019 és 2023 között volt a blog megalkotója és főszerkesztője. 2023 tavasza óta ez a blog nem frissül.

Legyél Te is szerző!

Szeretnénk, ha nem csak olvasó lennél, hanem résztvevő is. Ha van egy jó témád, színesen ki tudod fejezni magad, szeretnél csatlakozni hozzánk, vagy bármilyen kérdésed, ötleted van, bátran írj nekünk: omynoakademiablog@gmail.com

Saját élményről, tudásról, felismerésről szóló írásokat keresünk, melyek a nehezen behatárolható spiritualitáshoz, az élet energetikai vagy szemmel láthatatlan oldalához kapcsolódnak. Ha úgy találjuk, örömmel megosztjuk történeted ezen a felületen!

 A blog az egyedi, megtapasztalt, átélt felismerések, és olyan történetek gyűjtőhelye, amik egy lépéssel közelebb visznek önmagunk és a világ megismeréséhez.

Találkozzunk a többi oldalunkon: a https://omynoakademia.hu/-n, a https://hipnozisakademia.hu/-n, és a https://www.meditalunk.hu/-n is! Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! omynoakademiablog@gmail.com

Haladjunk együtt tovább az úton, együtt sokkal könnyebb, szórakoztatóbb! :) 

iras.jpg

 

Az Omyno Akadémia célja, hogy eligazítson a spirituális világban és megtanítsa a helyes energetikai gondolkodást, amivel tisztán láthatjuk önmagunkat, az életünket és a világot mozgató erőket.

A Blog célja, hogy tájékoztasson az Akadémia tevékenységeiről, és egy olyan közösség létrehozása, amelyben bárki megszólalhat, információt cserélhetünk és bővíthetjük ismereteinket. A tudás ott van mindenkinél, csupán elő kell hívni. A valódi nyitottságot képviseljük és erre buzdítunk mindenkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://omynoakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr6514936530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása