Miért olyan rémisztő a hipnózis?
2019. szeptember 09. írta: OmynoAkadémia

Miért olyan rémisztő a hipnózis?

Mi is az ijesztő a hipnózisban? Gondoljuk végig, mi mindent társítunk ehhez a szóhoz, és ebből mennyi az, ami személyes tapasztalatunkon alapszik. Rengeteg embernek van markáns véleménye a hipnózisról, bár a saját hipnózisélmény a legtöbb esetben hiányzik. Így válik a hipnózis ijesztő és misztikus dologgá, amitől okosabb, ha távol tartjuk magunkat.

eye-4435191_1280.jpg

Ha találkoztál már a hipnózissal valamilyen formában, és kellemetlen emléked van róla, akkor érdemes megvizsgálni mivel is találkoztál pontosan.

A segítő hipnózis ugyanis semmivel sem veszélyesebb, mint együtt meditálni valakivel. Történetesen olyannal, aki ért hozzá és képes biztonsággal navigálni a tudatalatti útvesztőiben. Hogy ez félelmetes? Annak bizony az, aki igyekszik elkerülni a szembenézést önmagával, aki az élet alaptörvénye ellen hadakozik, és nem akar valódi változást, fejlődést meg pláne nem. Igen, elhiszem, hogy ezeknek az embereknek valóban ijesztő.

Akiben azonban van egy szemernyi nyitottság és kíváncsiság, az megijedni sem fog a hipnózis lehetőségétől. Ha semmit nem tudsz róla, akkor nézz utána, de lehetőleg olyan helyen, ahol értenek hozzá. Az Omyno Akadémia ingyenes online kurzusán lényegre törően és átfogóan olvashatsz és tanulhatsz a hipnózisról.

Ha azonban meg is akarod tapasztalni mit érhetsz el, mit élhetsz át és mit érthetsz meg a világ, önmagad és az ember működéséről, akkor érdemes elvégezned az Akadémia hipnózis kurzusát. A képzésen aztán annyi gyakorlatban lesz részed, ami tökéletesen helyre teszi benned az elméletet, kiszedi belőled a tévhiteket, és olyan szintű ön-élményt nyújt, hogy másnak is tovább szeretnéd majd adni. Egy jól vezetett hipnózisülésen – megnyugtatásul nevezhetjük meditációnak is – megtapasztalhatod a legmélyebb kapcsolatot azzal, aki vagy. Megtudhatod miért is jöttél, milyen csomagot vettél a válladra, hogyan dobáld ki a szemetet a zsákodból, vagy inkább az elmédből, és hogyan programozz be magadnak egy olyan életet, amire valóban vágysz.

med.jpg

Nem mondom, hogy közben rózsaszín egyszarvúk fognak röpködni a lila égen és szivárványszínű virágokat sóhajtanak ki magukból. Jellemzően egy-egy gyakorlat után mély hallgatás üli meg a termet. Mindenki befelé figyel. Rájön dolgokra, mérlegel, beismer, felismer, megkönnyebbül, kicsit elszomorodik, majd örül. Fellélegzik, és kezdi sejteni merre menjen tovább, és ami még fontosabb: a hogyanokra is kezd rájönni.

Csodálatos dolog ez. Akár segítő praxisban, másokkal együttműködve dolgozik valaki, akár önmagának fontos annyira, hogy használja a megtanultakat, mindenképpen nagyszerű dolgokat érhet el vele. Melózni kell, ez tény. Nem könnyű kilapátolni az évek alatt felgyűlt szemetet a tudatalattinkból, amivel az életünket irányítjuk. De ha rendesen csináljuk, akkor az eredmény sok esetben elég hamar megmutatkozik. És az semmihez sem fogható.

people-2604267_1280.jpg

Ha megkérdeznék tőlem, mivel foglalkozik egy valóban hozzáértő hipnotizőr, én azt mondanám: mentális programozással. És olyan szoftverfrissítő verziót használ, amit az egész univerzum támogat.

Szücs Ildikó írása

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy kedvelést és kövesd az oldalt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://omynoakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr4015039120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása