Az Akadémiáról
2019. július 11. írta: OmynoAkadémia

Az Akadémiáról

Üdvözlünk az Omyno Akadémia blog oldalán!

 

a-beautiful-girl-with-very-curl-long-hair-standing-on-the-wheat-field-in-sunshine-her-outstretched-arms-enjoys-the-freedom.jpg

A világ nem egészen úgy működik, ahogyan azt anno tanították nekünk. Amikor ezt elkezdjük sejteni, akkor számos kérdés felmerül bennünk. Gyerekkor, felnőttkor, öregkor, és ennyi? Csak az létezik, amit megfogok, meglátok, vagy éppen orrba vág? Szabályok, közhelyek és hamis információk mentén kellene (túl)élni? És persze a „ki vagyok én és miért vagyok itt” sarkalatos témája folyton visszatérő kísértetként kering bennünk.

Az Omyno Akadémia legalapvetőbb fundamentuma, hogy a világon minden energia. Ezt az energiát a hétköznapi ember nagyon ritkán használja tudatosan, amíg a mágus teljesen tisztában van azzal, hogy minden tette lényegében energetikai munka, semmi más. Az, hogy a hétköznapi ember és a mágus között a gyakorló éppen hol helyezkedik el, nagyban függ a tanulmányoktól, a motivációtól és a körülményektől.

Az energiák használatának három szintjét - hétköznapi, spirituális, mágikus - különböző kurzusokon tanítjuk.
A
z Akadémia megálmodója és alapítója Salinger Richárd író, terapeuta és hipnózis oktató. Ha róla szeretnél bővebben olvasni, ide kattintva megteheted: 

 https://hipnozisakademia.hu/bemutatkozas/

sokember2.jpg

Ennek a blognak a célja a tájékoztatás. Az Omyno Akadémia képzései mind arról szólnak, hogyan tudunk a gondolkodásmód megváltoztatásával segíteni másoknak. Az oldalon félrevezetés nélkül beszélünk a láthatatlan világgal kapcsolatos megtapasztalásainkról, és szerintünk fontos vagy érdekes gondolatokat osztunk meg.
A későbbiekben szeretnék beszámolni az aktuális képzésekről, de nem a hivatalos tudnivalókról, hanem a kurzusok hangulatáról és azok visszhangjáról - hallgatói szemmel.

Kívánom, hogy amikor becsukod ezt az ablakot, gazdagabb legyél, mint amikor kinyitottad, és hamarosan visszatérj hozzánk.omyno_akademia_logo_b.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://omynoakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr3214939620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása